Yohan, romanul care pazeste vedetele de la Hollywood, in vizita la Khabib

Share

Ioan Hartopeanu, cunoscut ca Yohan Bodyguard-ul VIP de la Londra, este unul dintre cei mai cunoscuti bodyguarzi din lume. Paris Hilton, Jason Statham, Leonardo DiCaprio, Zac Efron sau Mickey Rourke sunt doar cateva dintre numele mari din show bizz care au apelat la serviciile sale in ultima vreme.

Aflat in aceasta perioada in Dubai, a primit invitatia de a se intalni cu Khabib Nurmagonedov. Invitatia a venit din partea managerului lui Khabib, cu care Yohan este prieten de multa vreme si impreuna cu care a lucrat la Londra.

Intalnirea a avut loc in zona privata in care se antrenaza Khabib, dupa ce Yohan a fost preluat de la hotelul Meydan de o masina trimisa de echipa lui Khabib.

Khabib se antreneaza la NAS sports complex, un centru sportiv construit special pentru sportivii de performanta si care beneficiaza de cele mai avansate dotari, fiind o adevarata bijuterie.

Yohan a asistat la antrenamentul lui Khabib, iar a apoi a petrecut o perioada de timp in compania acestuia si a echipei sale, a primit un tricou cu autograf, dar mai ales a tratit o experinta deosebita pe care a avut amabilitatea sa o impartaseasca cu noi, amabilitate pentru care-i multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *