Vremurile bune nasc barbati slabi, barbatii slabi nasc vremuri grele, vremurile grele nasc barbati puternici!

Share

Un interviu foarte interesant cu Harris Wallmen, maestru de arte martiale, fauritor de cutite, artist plastic si mai ales un om liber in cel mai profund sens al cuvantului.

Pe Harris Wallmen il gasiti aici

One thought on “Vremurile bune nasc barbati slabi, barbatii slabi nasc vremuri grele, vremurile grele nasc barbati puternici!

  1. Am ascultat foarte multe podcasturi pe care le-ai scos despre arte martiale dar acesta cred ca cocheteaza cu locul 1 pentru mine :)) Mi-a placut foarte mult intreaga emisiune si m-a fascinat partea in care ati explicat cum chiar si dupa decenii intregi de practicare, inca mai poti imbunatatii chiar si tehnici simple si tot nu o sa le duci vreodata la perfectiune absoluta. Si stand sa te gandesti asa si este, orice directa poate sa fie data cu un timing si mai bun, cu o forma si mai corecta, intr-un mod si mai tehnic.. si asta e cu adevarat fascinant in complexitatea artelor martiale.

    De asemenea, mi-a placut nominalizarea celor 3 cei mai feroce luptatori in MMA ever, cu Jon, Cain si Fedor, am urmarit recent intreaga cariera a lui Fedor si m-a impresionat si mai tare, mereu am fost fan Fedor, sunt multe chestii de spus despre el insa chiar avea o aura mistica, era un mister, absolut fascinant si infiorator in acelasi timp pentrru adversarii care asteptau in ring in timp ce Fedor intra lipsit orice fel de emotie in ring pe fondul melodiei Enae Volare (cele mai frumoase intrari ever). Also, ma asteptam ca la subiectul de luptatori preferati sa aud si despre Thompson, insa am auzit Machida si a fost deajuns :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *