UFC Vegas 37

Share
UFC Vegas 37 Results: Smith vs. Spann - MMA Fighting

Ne mai despart doar cateva ore de gala UFC Vegas 37 care se va disputa in Las Vegas, in UFC Apex, ”casa” galelor Fight Night organizate de UFC. Main cardul are 6 meciuri si ii are in main event pe Anthony Smith si pe Ryan Spann, avand si nume ca Ion Cutelaba, Ariane Lipski si Joaquin Buckley.

Main Card

  1. Anthony Smith – Ryan Spann
Anthony Smith vs Ryan Spann Prediction, Betting Tips & Odds │19 SEPTEMBER,  2021

Cu un palmares de 35 de victorii si 16 infrangeri, Lionheart lupta din 2016 in UFC si vine dupa 2 victorii consecutive. Adversarul sau, Ryan Spann are un palmares de 19 victorii si 6 infrangeri si s-a facut remarcat in showul Contender series. Ultimul sau meci fiind o victorie in Martie 2021 in fata lui Misha Cirkunov.

2. Ion Cutelaba – Devin Clark

Light Heavyweight Bout Between Ion Cutelaba and Devin Clark Set for May 1 –  Overtime Heroics

Ion are un palmares de 15 victorii, 6 infrangeri si un egal, rezultatul din urma fiind impotriva lui Dustin Jacoby. Dupa cele 2 infrageri in fata lui Ankalaev si egalul mai sus mentionat, Ion are nevoie de o victorie. Adversarul sau Devin Clark (12-5-0) a pierdut in fata ambilor luptatori din main event, ultima infrangere fiind in fata lui Anthony Smith.

3. Ariane Lipski – Mandy Bohm

Report – Taila Santos out, Mandy Bohm now meets Ariane Lipski on September  4th. in UFC debut | FightBook MMA

Ariane (13 – 7 – 0) vine dupa 2 infrangeri consecutive in fata luptatoarelor Antonina Shevchenko si Montana De La Rosa si are nevoie neaparat de o victorie. Are insa in fata ei pe Mandy Bohm care este neinvinsa, 7 victorii din 7 meciuri, in aceasta seara avand debutul in UFC.

4. Arman Tsarukyan – Christos Giagos

UFC Vegas 37: Arman Tsarukyan vs. Christos Giagos – Overtime Heroics

Arman (16-2-0) este la meciul 4 in UFC. A fost infrant in primul meci in 2019 de Islam Makhachev insa, dupa, a strans 3 victorii consecutive si vrea sa continue seria de victorii. Adversarul sau, Christos Giagos (19-8-0) vine si el dupa 2 victorii consecutive in UFC.

5. Nate Maness – Tony Gravely

UFC news: Tony Gravely vs. Nate Maness added to April 17 event

Cu un palmares de 13 victorii si o infrangere, Nate a luptat de 2 ori in UFC pana acum, ambele meciuri fiind victorii. Tony Gravely, adversarul sau este un alt ”produs” al Contender Series si vine la randul sau dupa 2 victorii consecutive in UFC.

6. Joaquin Buckley – Antonio Arroyo

Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 on Twitter: "Joaquin Buckley will fight Antonio Arroyo  at UFC event on September 18th. (per @mma_kings) #UFC #MMA #UFCESPN… "

Buckley (12-4-0) deschide main cardul din aceasta seara promitand ca de fiecare data spectacol. Din cele 12 victorii, 9 au fost prin KO sau TKO si restul decizii. Adversarul sau va fi Antonio Arroyo (9-4-0), ultimele 2 meciuri fiind infrangeri la decizie unanima, Arroyo fiind posibil sa lupte in aceasta seara pentru contractul sau.

Prelims 

Tafon Nchukwi – Mike Rodriguez

Pannie Kianzad  – Raquel Pennington

Rong Zhu – Brandon Jenkins

Montel Jackson – JP Buys

Erin Blanchfield – Sarah Alpar

Impa Kasanganay – Carlston Harris

Gustavo Lopez – Heili Alateng

Hannah Goldy – Emily Whitmire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *