UFC Fight Night: Dern vs. Rodriguez: PROX 23:00

Share
UFC Fight Night | Dern vs Rodriguez | UFC

UFC ne ofera o noua gala UFC Fight Night, tot in UFC Apex, Las Vegas avand ca main event meciul dintre Mackenzie Dern si Marina Rodriguez.

Main card

  1. Mackenzie Dern (11 – 1 – 0) vs. Marina Rodriguez (14 – 1 – 2)
When is UFC Vegas 39: Mackenzie Dern vs Marina Rodriguez – Date & Time in  US, UK, Australia, and India - Sportsmanor

Dern lupta in UFC din 2018, are o singura infrangere in fata luptatoarei Amanda Ribas. Are o serie de 4 victorii consecutive iar din totalul de 11 victorii, 7 au fost prin submission. Marina Rodriguez are la randul ei un palmares impresionant, din cele 14 victorii 6 fiind TKO si un submission.


2. Randy Brown (13 – 4 – 0) vs. Jared Gooden (18 – 6 – 0)

Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 on Twitter: "Randy Brown will fight Jared Gooden at  UFC event on October 9th. (per @TouchNgo_ on Twitch) #UFC #MMA #UFCESPN… "

Randy Brown este un luptator care promite mult. Vine dupa o victorie impotriva lui Alex Oliveira pe care l-am vazut in gala anterioara luptand impotriva lui Niko Price. Randy are 3 victorii in ultimele sale 5 meciuri in UFC si isi doreste sa urce in clasamentul categoriei. Din totalul victoriilor sale 6 au fost KO sau TKO si 5 submission. Jared are insa doar 3 meciuri in UFC dintre care 2 au fost infrangeri. Vine cu moralul ridicat deoarece in iulie l-a invins pe Niklas Stolze si isi doreste sa lege inca o victorie la palmaresul sau.


3. Tim Elliott (17 – 11 – 1) vs. Matheus Nicolau (16 – 2 – 1)

Tim Elliott vs Matheus Nicolau | Highlights before the match - YouTube

Tim a ajuns la 34 de ani si lupta in UFC din 2012 cu o pauza de 1 an intre 2015 si 2016 cand a fost nevoit sa stranga victorii consecutive in Titan FC pentru a putea reveni in UFC. Are 17 victorii si 11 infrangeri si a legat 2 victorii consecutive inaintea acestui meci, dupa ce a suferit 3 infrangeri consecutive in 2019 si 2020. Este un luptator experimentat dar inconstant si are in fata un adversar foarte ambitios care la randul sau a pierdut contractul cu UFC, a castigat 2 meciuri consecutive si a revenit in UFC cu o victorie in fata lui Manel Kape.

4. Sabina Mazo (9 – 2 – 0) vs. Mariya Agapova (9 – 2 – 0)

Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 on Twitter: "Sabina Mazo will fight Mariya Agapova at  UFC event on October 9th. (per @MikeBohnMMA) #UFC #MMA #UFCESPN… "

Ambele luptatoare au palmares de 9 victorii si 2 infrangeri si ambele vin dupa o infrangere. Divizia feminina, la toate categoriile se umple de luptatoare foarte bune si face concurenta mai mare, orice pas gresit putand duce la rezilierea contractului cu UFC sau o stagnare care inseamna bani mai putini. Ambele sportive au victorii inainte de limita, atat KO cat si submission.

5. Phil Hawes (11 – 2 – 0) vs. Deron Winn (7 – 2 – 0)

Marcel Dorff 🇳🇱🇮🇩 on Twitter: "Phil Hawes will fight Deron Winn at UFC  event on July 17th. (first rep. @LynchOnSports) #UFC #MMA #UFCESPN… "

Din cele 11 victorii, 7 sunt consecutive pentru Phil, ultimele 3 fiind in UFC. Este un luptator care a trecut prin Dana White Contender Series si are 7 victorii prin KO sau TKO. Deron este inca la inceput de drum, debutand in 2017, din cele 7 victorii, 4 fiind KO sau TKO. Ultima sa victorie a fost in fata lui Antonio Arroyo. Lipsa de experienta ii este insa compensata de faptul ca este legitimat la AKA, acolo unde s-au slefuit adevarate diamante ca: DC, Cain, Luke Rockhold, sau Khabib.

Prelim

Chris Gutiérrez vs. Felipe Colares
Jamie Pickett vs. Laureano Staropoli
Alexander Romanov vs. Jared Vanderaa
Charles Rosa vs. Damon Jackson
Lupita Godinez vs. Sam Hughes
Steve Garcia vs. Charlie Ontiveros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *