UFC 281: Un main card incendiar si un nou meci pentru Nick Negumereanu!

Share

Timpul trece repede dar parca acum se scurge foarte greu, in asteptarea galei senzationale pe care ne-o ofera UFC in acest weekend.

Multa lume asteapta cu sufletul la gura meciurile de titlu si infruntrarea dintre Poirier si Chandler insa noi avem un alt meci in minte: Nicolae Negumereanu vs Carlos Ulberg.

Meciul lui Nick deschide gala, fiind in Early Prelims si poate fi urmarit live pe UFC Fight Pass in baza abonamentului standard, fara a fi necesara cumpararea galei.

Nick este din 2019 in UFC si din 5 meciuri in cadrul promotiei, a strans 4 victorii, consecutive, 2 dintre ele fiind prin TKO. Ultima sa victorie fiind o “poezie violenta” impotriva lui Ihor Potieria.

Ulberg la randul sau vinde dupa 2 victorii consecutive in UFC, ultima prin TKO si are un palmares de 6 victorii si 1 infrangere.

Nick Negumereanu îl face una cu pământul pe Ihor Potieria. Lovitura de  excepție care-i aduce victoria prin knockout | Sport.ro

In cadrul Prelims avem un meci interesant pentru Nick: Reyes si Spann se infrunta si pot deveni adversari viitori pentru luptatorul nostru.

Dominick Reyes Set To Return Against Ryan Spann At UFC 281

Molly McCann cauta si ea un nou KO care sa o propulseze in clasamentul categoriei sale. O va infrunta pe Erin Blanchfield (neinvinsa in UFC, cu 3 victorii in promotie).

Molly McCann vs. Erin Blanchfield: Height, weight, reach and record  comparison

Main cardul este unul de poveste, un meci in care cuvantul “rivalitate” nu face cinste relatiei dintre Adesanya si Pereira. Tot in main card avem meci de titlu al fetelor, in care Esparza isi apara centura impotriva luptatoarei Zhang Weili.

Un alt duel senzational va fi intre Dustin Poirier si Michael Chandler, o rivalitate intre doi sportivi de top, un meci in care KO-ul pluteste in aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *