UFC 277 – conferinta de presa si multe altele!

Share

Se apropie UFC 277 si avem multe intrebari care isi vor afla raspunsul sambata noapte. 2 meciuri de titlu, ambele fiind revanse. Derrick lupta acasa dar are un adversar foarte puternic, cu 3 victorii consecutive prin KO toate in prima runda.

Julianna Peña (c) vs. Amanda Nunes: meci greu cu multa incarcatura emotionala pentru ambele sportive.

Julianna este suparata deoarece toata lumea spune ca a fost un accident faptul ca a devenit campioana si spune ca ele sunt cele mai bune luptatoare din UFC si ea va castiga din nou.

Amanda inainte de a pierde in fata Juliannei a strans 12 victorii consecutive si a ”curatat” 2 categorii. Anterior a pierdut in 2014 dupa care a schimbat totul, s a adaptat si a devenit o distrugatoare. Acelasi lucru s a intamplat si acum, Amanda paraseste ATT si motivul principal (spune ea) fiind faptul ca in echipa sa aparuse Kayla Harrison si atentia antrenorilor se dusese foarte mult la colega sa de antrenament (similar cu ce s a intamplat cu Rashad si Jon la Jackson Wink).

Julianna Pena vs. Amanda Nunes staredown video from UFC 277 press  conference - MMAmania.com


Brandon Moreno vs. Kai Kara-France: o revansa a meciului din 2019 in care Brandon a castigat decizie unanima in fata lui Kai. Titlul interimar este pe masa si o sansa de a lupta pentru unificarea centurilor impotriva lui Deiveson Figueiredo. Sa fie oare Brandon noul challenger si vedem meciul 4 dintre cei doi sau va ajunge Kai la 4 victorii consecutive si implicit la o sansa la titlu?

UFC 277: Brandon Moreno vs. Kai Kara-France prediction, analysis


Derrick Lewis vs. Sergei Pavlovich: un meci in care protagonistii au stranse 32 de KO uri cu o ratie de peste 80% din meciuri terminate astfel. Sergei cu ultimele 3 meciuri castigate prin KO in prima runda si Derrick cu experienta si meciurile impotriva numelor grele din top 10 in UFC. Nu stim cine castiga dar un KO pare inevitabil!

UFC 277: Derrick Lewis pranks Dana White during Face Off


Alexandre Pantoja vs. Alex Perez: Ambii au pierdut impotriva campionului Deiveson Figueiredo si au nevoie de o victorie impresionanta pentru a se asigura ca pot fi luati in calcul pentru pozitia de contender.

UFC on Twitter: "Keeping the action rolling with a top 10 tilt at 125 🤜🤛  @PantojaMMA vs @AlexPerezMMA [ #UFC277 | Saturday | Live on ESPN+ PPV:  https://t.co/U0Pbshxhuo ] https://t.co/ZJIKl35e6w" / Twitter


Magomed Ankalaev vs. Anthony Smith: Smith spune ca desi Magomed a avut multe meciuri in UFC, aceasta va fi prima lupta adevarata, primul test pentru Ankalaev. Un veteran impotriva unui luptator impresionant care a pierdut o singura data, in 2018 in fata lui Paul Craig. De atunci, Ankalaev a castigat de 8 ori avand un procentaj de 50% din victorii prin KO.

De partea cealalta, Smith vine cu experienta si cu un moral bun, din ultimele sale 3 meciuri, toate fiind inainte de limita, 2 submission si un KO!

Magomed Ankalaev of Russia and Anthony Smith face off during the UFC...  News Photo - Getty Images

Conferinta de presa

Pana sa ajungem insa la main card si povestea noastra de mai sus, va aducem aminte ca trebuie sa fim alaturi de luptatorul nostru, Nicolae Negumereanu care vaneaza a 4 a victorie consecutiva in UFC impotriva lui Ihor Potieria, meciul fiind inclus in Early Prelims, putand fi vazut pe UFC Fight Pass.

Adversarul lui Nick are un palmares de 19 victorii si 2 infrangeri, acesta fiind debutul sau in UFC dupa ce a castigat in Dana White Contender Series prin KO in prima runda.

News - Ihor Potieria vs Nick Negumereanu Set For UFC 272 | Sherdog Forums |  UFC, MMA & Boxing Discussion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *