UFC 267 lovit de inca un meci anulat!

Share
UFC 267 Ladies & Gentlemen: ufc

Se anunta un PPV mai spectaculos ca UFC 266 insa pare un card blestemat! UFC 267 ne pregatea 2 meciuri de titlu Blachowicz vs Teixeira si Sterling vs Yan), un razboi intre 2 luptatori care nu se ”iubesc deloc” (Dos Anjos vs Makhachev) si o revenire mult asteptata a lui Chimaev.

Ei bine, inca se cauta solutii deoarece atat Sterling vs Yan cat si Dos Anjos vs Makhachev, atat Sterling cat si Dos Anjos fiind accidentati. Intr-un articol separat am discutat despre primul meci anulat, acum insa discutam despre ”razboiul” din social media dintre Dos Anjos si Makhachev.

Islam nu crede ca Rafael este accidentat iar raspunsul acestuia a fost rapid si taios, spunand ca, spre deosebire de Islam, el are o familie de intretinut si ca nimeni nu ii plateste facturile.

Rafael dos Anjos calls out Michael Chandler after Islam Makhachev out of  UFC Fight Night » FirstSportz

Meciul dintre acestia a fost anulat de foarte multe ori si acum Islam are nevoie de un adversar iar in urma unui interviu cu Ali Abdelaziz, managerul lui Islam, au fost vehiculate 2 nume: Tony Ferguson (care vine dupa 3 infrangeri consecutive) si Dan Hooker care a castigat recent ultimul sau meci din UFC 266.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *