UFC 266 Meciuri de titlu si o surpriza!

Share
Breaking: Nick Diaz is officially making his return to the octagon against Robbie  Lawler for a five-round fight at UFC 266 » FirstSportz

UFC 264 tocmai ce ne-a oferit spectacol si grabeste drumul spre centura pentru protagonistii din acel eveniment. Tot despre centuri vom vorbi si ina cest articol, si, despre un ”cadou” facut de Dana White pentru fanii hardcore.

Primul meci pentru centura va fi meciul antrenorilor din acest sezon TUF, Volkanovski isi va apara centura in fata lui Ortega, tensiunea dintre cei 2 fiind deja la cote alarmante in cadrul acestui sezon de Ultimate Fighter.

Al 2-lea meci de centura va fi intre campioana Valentina Shevchenko care este neinvinsa din 2017, cu o serie de 7 victorii consecutive si Lauren Murphy care a impresionat la randul ei si a strans 5 victorii consecutive.

Fanii hardcore au primit astazi o veste extraordinara, o revansa asteptata din 2004 dupa gala UFC 47 unde Nick Diaz l-a infruntat si invins pe Robbie Lawler. Nick nu a mai luptat din 2015 de la acel No Contest impotriva lui Anderson Silva pe cand Robbie trece printr-o periaoda neagra cu 4 infrangeri consecutive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *