Triple C si posibilul viitor Double C!

Share
May be an image of 2 people and text that says '"" TRIPLE MAN [Jon Jones] will literally eat these dudes for breakfast. HENRY CEJUDO on Jon Jones fighting heavyweight contenders'

2 dintre cei mai decorati luptatori din sport (nu doar din MMA si UFC) au aceeasi “casa” in ultima vreme si Triple C ne spune ca noua versiune a lui Jon este infricosatoare si ca ii va ”manca” pe oponentii sai la categoria grea.

Henry este detinatorul a 2 centuri la categorii diferite in UFC, al unei medalii de Bronz in Lupte Libere la Mondialul din 2007 si, desigur, al medaliei de aur la Olimpiada din 2008 de la Beijing.

تويتر \ Henry Cejudo (HenryCejudo@)

Pe lista de luptatori cu care acesta se antreneaza acum s-a adaugat Deiveson Figueiredo care si a recastigat centura in fata lui Brandon Moreno in cadrul galeu UFC 270.

Meet Deiveson Figueiredo, the 'humble' UFC champion who was a bricklayer,  hairdresser and sushi chef before MMA career

Cea mai spectaculoasa ”achizitie” in echipa lui Henry este insa Jon Jones, care continua sa fie cel mai tanar campion mondial din UFC, care inca de la varsta de 23 de ani simtea gustul celebritatii, lucru care nu i-a fost mereu favorabil.

Jones after victory over Shogun... | Jon jones, Dan henderson, Ufc

Jon este cel mai dominant luptator din istorie la categoria semigrea in UFC, detinand recorduri peste recorduri: cele mai multe victorii, cele mai multe victorii consecutive, cele mai multe meciuri in care si a aparat centura.

Jon este neinvins (in afara de o descalificare eronata, in opinia majoritatii) impotriva lui Matt Hamill in 2009. De atunci Jon a strans 17 victorii, intrerupte doar de un No Contest in urma meciului de titlu cu Daniel Cormier.

Viitorul pare sa fie favorabil pentru debutul lui Jon in categoria grea, incercand sa castige si acea centura, mai ales dupa ultimul meci de titlu pe care l am vazut intre Francis si Ciryl.

Sa fie oare anul in care cele mai multe centuri din UFC se vor strange sub acelasi acoperis? Henry ne tot spune ca este vindecat, odihnit si pregatit de revenire si Jon pare tot mai aproape de mult asteptatul debut la categoria grea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *