Sterling vs Yan anulat?

Share
UFC 259: Yan v Sterling

Aljamain (campionul actual) a strans 6 victorii consecutive, ultima dintre ele fiind in fata lui Petr Yan, de la care a luat si centura de campion UFC Bantamweight. Meciul insa a fost oprit in urma unei descalificari cauzate de o lovitura ilegala, un genunchi in capul lui Sterling care era la podea.

Inca din 6 martie 2021 razboiul din social media a fost unul aprig intre cei doi, Yan acuzandu-l pe Sterling ca a jucat teatru atunci cand a spus ca nu poate continua dupa acea lovitura ilegala.

Revansa a fost anulata o data din cauza faptului ca Sterling a decis sa isi rezolve o problema veche la gat si sa se opereze. Acum, se pare ca este din nou out din cauza unei accindetari.

Petr Yan demands UFC offer him a new opponent after 'sneaky coward' Aljamain  Sterling withdraws from upcoming title fight (VIDEO) — RT Sport News

Asteptam o confirmare din partea UFC asupra meciului, dar si daca, in cazul anularii, vom avea un meci pentru centura Interim. Yan a spus ca nu este dipsus sa astepte si ca vrea lupte cu oricine din top 10, top 7 top 5, oricine doreste sa lupte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *