Romanii au primit mai devreme cadoul de “Mos Nicolae”!

Share
Nicolae Negumereanu of Romania punches Ike Villanueva in a light... News  Photo - Getty Images

Pana acum, oamenii din US, stiau Romania doar din povesti cu Contele Dracula si se gandeau doar la Nadia Comaneci, Gica Hagi, Leonard Doroftei si Lucian Bute cand era vorba de sportul romanesc.

Ei bine, un nou sportiv roman este la cel mai inalt nivel in sportul mondial, de aceasta data in UFC. Nicolae Negumereanu a confirmat ca locul sau este sus, in elita MMA ajungand la 2 victorii consecutive in UFC.

Asa cum spune si titlul nostru, “Mos Nicolae” a venit mai devreme pentru noi, aseara, cand Nick a terminat inainte de limita meciul impotriva lui Ike Villanueva.

Un TKO in prima runda care il poate propulsa pe Nick mai sus in clasamentul Lightheavy, insa, asa cum ne a povestit la conferinta de presa de dupa meci, este foarte posibil sa il vedem la categoria mijlocie.

Orice decizie va lua, atat el cat si staff-ul sau, cert este ca noi suntem nerabdatori sa il vedem din nou la lucru, si poate cat de curand intr-un podcast in care sa ne povesteasca emotiile si momentele traite in acest weekend!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *