Pettis a semnat cu PFL

Share

Multa lume a fost socata atunci cand Pettis a anuntat ca se desparte de UFC. Si mai multa lume a fost socata atunci cand conform informatiilor aruncate in media, Pettis nu a semnat cu Bellator.

Ei bine, Pettis semneaza cu PFL, care dupa cum stiti in fiecare an ofera un premiu de 1M de dolari castigatorul turneului, la fiecare categorie de greutate.

Cert este ca Natan Schulte, campionul promotiei (la categoria la care va lupta Pettis) are motive sa fie ingrijorat. Natan are un palmares de 20 de victorii si 3 infrangeri, ultima infrangere fiind in martie 2017.

In 2019 Natan a avut 5 victorii pe linie, in 2020 acesta nu a fost activ, deoarece PFL a suspendat activitatea.

One thought on “Pettis a semnat cu PFL

  1. Nu inteleg de ce nu Bellator.. acolo era si fratele lui, o federatie cu brand urias, a 2-a dupa UFC, competitie de nivel inalt.. E pacat ca elita din MMA incepe sa se tot divizeze in diverse promotii, iar acel ranking perfect cu cei mai buni din lume sub acelasi brand putand oricand sa lupte intre ei, devine din ce in ce mai departe de realitate, iar acest razboi dintre cerere (luptatori) si oferta (promoteri) afecteaza fanii din ce in ce mai mult in ultimul timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *