Ora de lupta #12: S-a terminat cariera lui Conor?

Share

Dan Pana si Alexandru Ganci analizeaza UFC 257

2 thoughts on “Ora de lupta #12: S-a terminat cariera lui Conor?

  1. Abia astept sa ascult parerea voastra. Eu zic ca McGregor a fost arogant, insa intr-o forma mai subtila, nu ceva in stilul Spider Silva cu Weidman, a fost arogant in gameplan. I-a subestimat lupta la apropiere lui Dustin si nu si-a construit in gameplan prin care sa fie foarte precaut in a nu ajunge pe cusca cu Dustin. El in mod firesc, cel mai bine se descurca atunci cand foloseste stanceul de karate, se lungeste mult, se deplaseaza, adversarii nici nu ajung la el, iar Conor vine cu contre cu timing perfect. Aici Conor a inceput ca un boxer agresiv cand era pe centrul custii (si acolo era bine daca ramanea) si a devenit karatist atunci cand a ajuns pe cusca, lucrurile era perfecte daca era invers. Dar cred ca si grapplingul lui Dustin a contat, pentru ca dupa acel takedown, atunci cand a ajuns pe cusca in runda a 2-a, deja Conor era total derutat si confuz, pentru ca era terenul de joaca a lui Dustin, putea sa initieze un takedown sau sa isi faca short boxingul. Cred ca McGregor a vrut sa faca un meci in stilul celui cu Cowboy, doar ca Cowboy nu era si grappler si a fost altceva, voia sa pusheze puternic si sa dea un KO.

    Iar Hooker a fost ciudat (nici in coltul lui nu erau cei care veneau deobicei), parca nu avea reactie, Chandler si-a testat de destul de multe ori acel combo de hard shoots si cand a vazut ca Hooker chiar nu are reactie a pushat, in acel moment s-a deschis destul de mult, era descoperit si ma asteptam ca Hooker doar sa il agate usor daca avea putin timing si initiativa si vedeam un KO in stilul Aldo vs Conor, dar Hooker nu a avut reactie – dar si el era destul de aproape de cusca, deci si aici cred ca lipsa pozitionarii a contat.

    Eu unul ma asteptam ca rezultatele celor 2 meciuri sa fie exact pe dos. Acum Khabib zice ca nu e deloc impresionat si viitorul diviziei e cam incert dupa toate surprizele din ultima vreme (inclusiv decaderea lui Tony). Totusi, nu zice ca nu mi-as dori un Chandler vs Khabib, dar doar din prisma wrestlingului, aici Khabib ar da de un super high class wrestler, ceea ce nu prea a avut Khabib pana acum si ar fi interesant din prisma stilurilor. Dar avand in vedere ca Khabib nu cred ca mai revine, mi-as dori sa-l vad pe Chandler cu Gaethje, amandoi au o forta extraordinara, dar Justin cred ca ar fi omul mai tough si ar invinge.

  2. McGregor, inaintea meciului cu Khabib, era un “gladiator” sa zic asa, al UFC-ului. Dupa meciul cu Khabib, a decazut enorm, in meciul cu Donald Cerrone a cam avut noroc fiindca este batran. Desii nu-l apreciam pentru aroganta, stilul lui era unic si-mi pare rau pentru el. In meciul asta, a avut cateva lovituri bune insa putine, era cam de stiut ca Dustin are mai multe sanse decat Conor sa castige. La Khabib nu-i vad alt adversar ca a cam distrus ce era de distrus la greutatea lui, Khabib cauta mereu sa isi epuizeze adversarul, la fel cum a facut si-n meciul cu Conor si cu Dustin. Toti l-au vrut pe Khabib, insa au esuat. Conor si Tony, nu-si vor mai reveni si nu trebuie sa astepte revansa (Conor) si acea lupta care tot era amanata (Tony). Vom vedea alte superstar-uri la categoria Lightweight, fiindca timpul “clasicilor” s-a cam incheiat. As vrea sa vad o revansa intre Justin si Dustin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *