Nicolae Negumereanu vs Carlos Ulberg

Share
News - Carlos Ulberg vs Nicolai Negumereanu set for UFC 281 on November  12th | Sherdog Forums | UFC, MMA & Boxing Discussion

Inca de ieri au aparut zvonuri in ce priveste noul meci al lui Nick Negumereanu din UFC. Noi am asteptat pana sa avem confirmarea direct de la sursa 🙂

Nick ne a confirmat acest meci care pare sa fie programat pentru 12 noiembrie UFC 281, in cadrul galei fiind programat si meciul dintre Dominick Reyes si Ryan Spann (meci interesant pentru noi putand sa dea un potential nou adversar).

Romanul nostru isi continua furtunos drumul catre top 10 in cadrul categorii Lighheavy din UFC dupa 4 victorii consecutive, 2 dintre adversari fiind spulberati in prima, respectiv a 2 a runda a meciului.

Un brașovean face istorie pentru România. Nicolae Negumereanu a obținut o  victorie fulger în UFC și este pregătit să se lupte pentru titlu

Ultimul meci a fost o lectie de maturitate si o demonstratie de tehnica din partea lui Nick: lovituri de genunchi, treceri la sol si bombe in brate care l-au lasat pe Ihor fara proteza. (Inca nu stim daca fostul sau adversar si a recuperat proteza sau respectul pentru adversari dupa aceasta lectie meritata in urma declaratiilor usor exagerate inainte de meci).

Negumereanu logra un KO y hace volar el bucal de Ihor Potieria con una  ráfaga de golpes en UFC 277

Mergem mai departe si Nick este in cautarea celei de-a 5-a victorii consecutive care reprezinta o performanta colosala, pentru el si Romania, si ii aduce un adversar bun puternic si foarte interesant.

Ulberg (colegul si bunul prieten al campionului Israel Adesanya) are un palmares de 6 victorii si o infrangere (4 victorii fiind prin KO). Acesta si a castigat locul in UFC in urma unei victorii in fata lui Bruno Oliveira in cadrul Dana White’s Contender Series. A debutat cu o infrangere in UFC si dupa a strans 2 victorii consecutive, ultima fiind un KO in prima runda impotriva lui Tafon Nchukwi.

UFC Vegas 57 highlights: Carlos Ulberg demolishes Tafon Nchukwi with  75-second TKO - MMAmania.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *