Negumereanu in fata unui alt meci cheie in UFC!

Share

Timpul trece si ne apropiem din nou de perioada sarbatorilor, care incep cu vizita in urma careia cei care sunt cuminti primesc cadouri: Mos Nicolae.

Noi meritam cadouri, si Mosul nostru nu este batran ci este un munte in floarea varstei, in varf de forma si vine la noi in vizita inainte de 6 decembrie! Nicolae Negumereanu lupta din nou la cel ma inalt nivel in cadrul celei mai importante promotii de MMA din lume: UFC.

Lupta si nu oricum, ci dupa 4 victorii consecutive, in care a trecut de 2 ori inainte de limita de adversarii sai, ultima data pulverizandu-l pe Ihor Potieria oferind o demonstratie de lupte, muay-thai si precizie.

Nick Negumereanu îl face una cu pământul pe Ihor Potieria. Lovitura de  excepție care-i aduce victoria prin knockout | Sport.ro

Carlos Ulberg vs Nicolae Negumereanu (UFC 281 Early Prelims Live pe UFC FIGHT PASS) – INFO

Diferenta de 3 ani: Negumereanu este mai tanar (28 de ani)
Negumereanu are alonja mai mare
Negumereanu are 7 meciuri de MMA mai mult decat Ulberg (5 in UFC vs 3 cate are Ulberg).
Ambii au o singura infrangere in palmares si aceea este in UFC
Ambii au luptat cu Kennedy Nzechukwu: Negumereanu a castigat (decizie) Ulberg a pierdut (KO Runda 2)

Desi este luptatorul mai tanar, Nick este mai experimentat si are un arsenal superior, partea de lupte fiind suplimentata de un striking foarte bun, calibrat, pe care l am descoperit in ultimul sau meci. Combinatia dintre cele doua va fi cheia victoriei si pentru acest meci (in opinia mea).

UFC 277 video: Nicolae Negumereanu stops Ihor Potieria with sick knees

Ulberg este un striker periculos cu o defensiva buna la trecerile la sol, cifrele sale fiind insa si influentate de nivelul adversarilor intalniti pana acum.

Carlos Ulberg Was Only Hit 3 Times As He Scored a 75-Second Pummeling

Este un test foarte bun pentru ambii sportivi, ambii in crestere si cu ochii fixand topul categoriei, iar noi suntem toti altaturi de sportivul nostru care a dus tricolorul si il mentine la cel mai inalt nivel in MMA-ul profesionist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *