Moreno: poveste de succes, declin si revenire!

Share

Multa lume l-a descoperit pe Brandon Moreno, recent in urma main eventului din cadrul galei UFC 256 in care a facut cel mai probabil meciul anului,alaturi de campionul Deiveson Figuieredo. Meciul s-a terminat la egalitate, Deiveson pastrand centura de campion flyweight.

Povestea lui Moreno este insa mult mai interesanta. In 2016 a fost participant in showul The ultimate fighter, in care luptatorii locuiesc in aceeasi casa si lupta pana cand ramane un castigator, castigator care primeste si un contract cu UFC.

Din pacate Moreno a pierdut prin submission inca din prima runda impotriva lui Alexandre Pantoja. In ciuda infrangerii, a debutat in UFC in acelasi an impotriva lui Louis Smolka si a strans 3 victorii pana cand au inceput sa apara problemele. Un test antidoping picat pentru clenbuterol si 2 infrangeri consecutive in fata lui Sergio Pettis si al aceluiasi Alexandre Pantoja care il invinsese in TUF. Dupa aceste evenimente nefericite, Moreno a pierdut contractual cu UFC.

Brandon s-a repliat rapid, a invatat din greseli si a reusit o victorie in LFA urmand sa semneze din nou cu UFC, unde  a strans 3 victorii si un egal, rezultate care l-au propulsat catre o sansa la titlu, sansa de care a profitat, chiar daca nu a castigat centura.

Moreno a castigat multi fani in urma evolutiei sale si are o sansa garantata la revansa in 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *