Max vrea inca o sansa impotriva lui Alexander Volkanovski (sau poate chiar 100)

Share

Max isi doreste titlul inapoi si face o comparatie: Kobe Si Michael Jordan ar fi jucat de 10 ori unul impotriva celuilalt pentru a demonstra care este mai bun. Max a spus ca este dispus sa lupte si de 100 de ori daca este nevoie pentru a demonstra ca este mai bun.

Acestia au mai luptat de 2 ori, de fiecare data Volkanovski a iesit invingator, ultima data in urma unui meci extrem de strans. Cel mai probabil vom vedea un nou meci intre cei doi, dar Max va mai trebui sa castige unul sau 2 meciuri pentru a castiga din nou sansa la titlu.

2 thoughts on “Max vrea inca o sansa impotriva lui Alexander Volkanovski (sau poate chiar 100)

  1. Părerea mea este ca, deși exista toate controversele și deși Max e atât de bun, Zabit e cel mai bun din divizia respectiva care oricum e stacked și sunt mulți care merita o șansă la titlu în frunte cu Zabit, care din păcate e în stand by în ultima vreme din cauza lui Pantera. Eu zic ca dacă lucrează puțin la stamina, odată ce va primi o șansă la titlu, îl va lua și va sta mult timp pe el.. Și meciuri interesante pentru el din poziția de campion sunt multe.

    1. Zabit este un luptator foarte bun! Cel mai bun? Ramane de vazut. Pentru asta, trebuie sa lupte si are multe variante foarte interesante! Multa lume a uitat de el, noi insa nu am facut asta si abia asteptam sa il vedem din nou in
      actiune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *