Kevin Holland vrea sa revina impotriva lui Chimaev…saptamana asta!!!

Share

Nici nu a trecut bine ultima gala si Kevin Holland arunca bomba. Vrea sa profite din plin de anul 2020 si il provoaca pe Chimaev, luptatorul de care au fugit multi luptatori deja.

Chimaev, cu un palmares de 9 victorii si nici o infrangere a strans 3 victorii in acest an, pe cand Holland vine dupa 5 victorii consecutive, toate in 2020.

Oare este posibil sa vedem un meci intre cei doi?

One thought on “Kevin Holland vrea sa revina impotriva lui Chimaev…saptamana asta!!!

  1. Nu prea cred ca se va face.. Chimaev nici nu stim cat s-a recuperat dupa boala, e ultima gala din an si mai sunt doar cateva zile, iar UFC-ul are planuri mari pentru el, dupa doar cateva in UFC urmeaza sa primeasca sansa de a lupta cu unul din luptatorii de top care a muncit ANI pentru numele pe care il are. Ar fi o nebunie sa riste sansa de a ajunge in top 3-5 direct daca-l bate pe Leon, avand timp sa se pregateasca pentru el, doar ca sa ia peste noapte meciul asta din care nu are mai nimic de castigat.. ar fi o miscare in stilul Tony cu Gaethje. Dar poate nu vrea nici sa-si strice reputatia de nebun care se bate cu oricine, oriunde :)) Desi si Khabib parea a fi asa acum 2 ani cu date & location si uite ca intr-un final s-a retras la varsta la care Spider Silva debuta si nu mai e atras de nicio provocare “hot”. Eu zic ca nu se va intampla nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *