Kamaru un campion dominant!!!

Share
Image result for kamaru usman

Toata lumea credea ca Gilbert va pune cele mai mari probleme campionului si asa a fost. Kamaru insa a reusit sa “stavileasca iuresul” adversarului sau si a terminat meciul in runda a 3-a in stil de mare campion.

Avem de-a face cu unul dintre cei mai dominanti campioni din istoria UFC si multi se intreaba ce poate sa urmeze pentru el, cu cine sa mai lupte? Kamaru este neinvins din 2013 si are un palmares de 18 victorii si 1 infrangere, trecand de toata ”crema” luptatorilor din UFC pe parcursul cursei sale catre titlu, si in meciurile in care si-a aparat centura.

Image result for kamaru usman

Kamaru are acum 2 meciuri pe care si le doreste si care ar avea sens atat din punct de vedere financiar cat si in ce priveste renumele/mostenirea pe care un campion o poate lasa in urma sa:

  1. GSP: meciul cu Khabib fiind din ce in ce mai putin probabil, un duel intre Kamaru si GSP ar vinde foarte bine si ar fi si o motivatie foarte buna pentru Georges care s-ar infrunta cu un alt campion dominant si care ar putea sa ii ofere inca o centura. Kamaru stie asta si ii transmite semnale lui GSP ca este pregatit pentru acest meci extraordinar!

2. Masvidal: rivalitatea dintre cei 2 pare ca este la un nivel mai mare ca in trecut. Masvidal a spus ca a pierdut meciul initial deoarece nu a avut un fight camp intreg. Kamaru este vizibil deranjat si il vrea pe Masvidal pregatit 100% pentru a termina definitiv aceasta poveste.

Deja sunt foarte multe speculatii care spun ca cei 2 vor fi urmatorii antrenori din TUF, urmand sa lupte pentru titlu la finalul sezonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *