Jake Paul ii insulta cu un iz adolescentin pe Connor, Dana si UFC dar ii si face o farsa lui Dillon Danis!

Share

Un Youtuber de senzatie (unde este meritul lui, trebuie laudat) Jake Paul are visuri mari, vrea sa fie un mare campion, un nume consacrat in box. 

Da, este profesionist, cel putin il putem gasi pe boxrec. Asta nu este o problema. Fiind debutant, a luptat pana acum cu alti 2 debutanti: Ali Eson Gib si Nate Robinson, 2 victorii rapide pentru Jake.

Ultima victorie a fost in cadrul galei Mike Tyson vs Roy Jones JR, un eveniment care s-a clasat in top 10 all time recorduri de vanzari PPV (dupa spusele lui Jake numarul 8 din istorie ca vanzari).

Pana acum toate lucrurile au mers bine, nimic negativ de spus, problemele apar insa atunci cand Jake incepe sa arunce cu noroi in Connor, in sotia sa, Dana White si Dustin Poirier. Insultele ce-i drept sunt adolescentine si au reusit sa le smulga un zambet celor mentionati anterior, si cam atat.

Jake spune ca i-a pus pe masa o oferta de 50M $ lui Connor si ca asteapta un raspuns, insa povestea capata o turnura neasteptata: Malki Kawa (impresarul lui Yoel) spune ca l-au ofertat pe Jake pentru un meci dar acesta a refuzat. Ce-i drept Yoel nu ar vinde la fel de mult ca McGregor si un meci cu Yoel este complicat si pentru luptatorii foarte experimentati.

Problemele lui Jake nu se opresc aici. I-a atras atentia si lui Nate Diaz care a spus ca cineva trebuie sa l bata gratis, ca sa inteleaga  in ce se baga si ca o sa ajunga batut daca mai vorbeste asa.

Un alt moment recent cu Jake in ‘’lumina reflectoarelor’’ il afiseaza pe acesta aruncand pungi cu apa in Dillon Danis in timp ce acesta avea un interviu cu Brendan Schaub, ca mai apoi sa plece in tromba, lucru postat de Danis.

Noua ‘’nu ne miroase a bine’’ toata aceasta tevatura, am fost sceptici la meciuri ‘’surpriza’’ in trecut dar avand in vedere revenirea lui Tyson cu Roy, meciul Mayweather cu McGregor, Mayweather cu Tenshin, si felul in care se promoveaza Jake, orice pare a fi posibil si tot ce se intampla acum pare un script foarte bine pus la punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *