Izzy ii cere lui Costa sa fie mai umil!

Share

Ne amintin cum a inceput ”scandalul” dintre cei doi. Unul era numit “Ricky Martin”, altul “Clownul slabanog”. A urmat disputa in baza abilitatilor de lupta la sol a lui Izzy, care s-a incheiat cu Paulo aruncand cu o centura alba in Izzy inainte de meci.

Meciul s-a terminat rapid si Costa a fost umilit de campion insa lucrurile nu au ramas acolo. Costa a spus ca nu poate declara ce probleme a avut dar ca ne va spune, si ne a spus.

Costa spune ca a pierdut in fata lui Israel deoarece a baut o sticla de vin in noaptea inaintea meciului pentru titlu. Lucrul acesta l-a determinat pe Adesanya sa i transmita un mesaj dur, dar se pare necesar: “Costa trebuie sa fie mai umil, sa recunoasca: Clownul Slabanog l-a invins. Costa trebuie sa analizeze de ce a pierdut si sa se gandeasca si daca are echipa potrivita.”

Pana vom vedea un nou raspuns din partea lui Costa, ne concentram pe meciul lui Izzy care este in fata celei mai mari provocari din cariera sa. Incearca sa ii ia titlul lui Jan la o categorie superioara.

Costa in schimb incearca sa se apropie din nou de o sansa la centura, dupa meciul din aprilie impotriva lui Whittaker.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *