Inca 2 veterani isi anunta retragerea!

Share
What a legend" - MMA community pays tribute to Carlos Condit on social  media after his retirement

Varsta este adversarul cel mai puternic, pe care nimeni nu il poate invinge. Au fost si vor mai fi exceptii ca:

  • Herschel Walker care a debutat in NFL in 1985 si a decis sa faca tranzitia in MMA in 2010 cand a debutat in Strikeforce la varsta de 47 de ani.
Football legend Herschel Walker wants to fight in MMA again, eyes return  this year - CBSSports.com
  • Randy Couture: o adevarata legenda in MMA si in special in UFC unde a debutat in 1997 si a si luptat pentru ultima data in 2011 impotriva lui Lyoto Machida, retragandu-se la varsta de 47 de ani.
UFC Hall of Famer Randy Couture no longer in intensive care following heart  attack scare

Ei bine, cei 2 despre care vorbim de fapt in acest articol se retrag ambii la varsta de 37 de ani: Joseph Benavidez si Carlos Condit.

  • Joseph Benavidez: se retrage dupa 3 infrangeri consecutive in UFC, insa dupa o perioada in care a fost mereu extrem de apropae sa devina campion. Acesta a fost laudat de Dana White spunand ca a fost un adevarat profesionist si un pilon de sustinere pentru categoriile mici din UFC si WEC.
Joseph Benavidez Won't Retire After UFC On ESPN+ 30 Loss To Deiveson  Figueiredo
  • Carlos Condit: cu un palmares de 32 de victorii si 14 infrangeri, Carlos a trecut printr-o pasa neagra intre 2016 si 2018, perioada in care a avut 5 infrangeri consecutive. Dupa o perioada de pauza de 2 ani, revine cu 2 victorii consecutive in fata lui Court McGee si Matt Brown, urmand sa piarda in fata lui Max Griffin in ultimul sau meci, din 10 iulie 2021.
UFC Fight Island 4: Matt Brown calls out Carlos Condit, who responds with  savage clap back - MMAmania.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *