Inapoi in timp, in epoca de aur a kickboxingului!

Share

Craciunul a trecut si un an nou se apropie puternic cu surprize, noi speram, placute. Inainte sa mergem catre 2021, noi va propunem sa ne intoarcem in epoca de de aur a K-1 si sa ne amintim cum arata kickboxingul in trecut cu o sala plina in Japonia cu aproape 12000 de spectatori care au gustat fiecare secunda din meciurile puse pe masa de organizatori.

Spectacolul a inceput cu un meci (de rezerva in caz ca cineva din piramida nu putea lupta) intre Ewerton Teixeira si Errol Zimmerman, meci castigat clar de Ewerton prin decizie unanima.

In primul sfert de finala, Peter Aerts a oferit primul KO al serii, cand l-a trimis la podea ,a doua oara, pe adversarul sau Mighty Mo in minutul 2:20 din prima runda.

Semmy Schilt si Kyotaro au oferit al 2-lea sfert de finala, rezultatul fiind o victorie usoara pentru Semmy, decizie unanima dupa 3 runde.

In al 3-lea sfert am vazut probabil si cel mai spectaculos meci al galei, meci care a avut nevoie de un extraround pentru a decide cine ajunge in finala. Gokhan Saki si Daniel Ghiță au oferit ”artificiile”, Saki fiind castigatorul meciului dupa extraround.

In ultimul meci, care a decis cine merge in semifinala, Alistair Overeem l-a intalnit pe Tyrone Spong.

Spong a fost foarte agresiv si l-a pus in dificultate pe Reem la inceputul meciului, insa Alistair a revenit pe final si a obtinut o victorie prin decizie unanima.

In prima semifinala, Petr Aerts a parut de neoprit, a trecut de Semmy Schilt dupa un meci foarte greu, fiind primul sportiv care il elimina pe Semmy dintr-un turneu.

Meciul si-a lasat insa amprenta pe veteranul, legenda Petr Aerts care mergea la vestiare asteptand sa vada cine ii va fi adversar!

In cea de-a 2-a semifinala, Gokhan Saki l-a intalnit Alistair Overeem, si nu a reusit sa termine prima repriza, Alistair continuand ce a inceput Daniel Ghita in sferturi. Gokan pierde meciul din cauza unei accidentari la brat.

In marea finala am vazut un Alistair proaspat si determinat care l-a infruntat pe un Petr Aerts care in ciuda ambitiei si fortei aratate era vizibil afectat de meciul cu Semmy.

Alistair a rezolvat repede ecuatia si a inchis meciul in prima runda.

Reem in acea perioada era o masinarie, fiind singurul care detinea centuri in MMA si kickboxing: Strikeforce, K-1 si Dream. Singura centura prestigioasa care ii lipsea acestuia era si este in continuare centura UFC.

Alistair inca incearca sa o cucereasca, si este ca in majoritatea timpului in discutii pentru un nou meci de titlu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *