Holloway vs Kattar, Cine castiga?

Share
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES – JANUARY 14: (L-R) Opponents Max Holloway and Calvin Kattar face off at Etihad Arena on January 14, 2021 in Yas Island, Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images)

Primul main event al anului se anunta a fi un real spectacol, ambii luptatori sunt extrem de spectaculosi si au nevoie sa nu piarda, pentru a putea sa isi duca mai departe visul de a fi campioni.

Max Holloway

  1. Max are nevoie sa devina din nou The Best is Blessed, adica sa fie 100% concentrat. Sa fie in varf de forma si mai ales sa creada din nou ca este cel mai bun din lume.
  2. Max a avut data trecuta probleme mari cu antrenamentul, din cauza specificului anului trecut. Acum pare concentrat la meci si dornic sa treaca peste ultima experienta.
  3. Max are nevoie de foarte mult volum de lovituri, pentru ca asa poate sa-l copleseasca pe Kattar. Acest volum este determinat de forma fizica a lui Max. Daca a reusit sa aiba o perioada buna de pregatire, va fi o seara grea pentru Kattar.
  4. Lui Max i-au lipsit colegii de antrenament si prietenii in acest an. El este un luptator care are nevoie mereu de anturaj pentru a fi in varf de forma. La interviurile din aceasta perioada para vesel si relaxat ca de obicei, dar ceva lipseste. Cum este un luptator de moral, este greu de spus care Max va intra in cusca.

Calvin Kattar

  1. Kattar are nevoie sa depasesca atitudinea “a luptat cu cei mai buni, chiar daca a fost invins este unul dintre cei mai buni”. Este cotat cu a doua sansa, deci trebuie sa aiba incredere in sansele sale si sa nu lasa aura de campion a lui Max sa-l taie din energie.
  2. Kattar a avut un an foarte greu, nu a putut sa se antreneze cum trebuie, dar asta este si situatia lui Max. Calvin spune ca acum a avut o tabara de pregatire foarte buna si ca este in forma maxima.
  3. Calvin trebuie sa-i taie avantul lui Max, sa incerce sa se impuna psihic in meci si sa-l faca pe Max sa ezite. Max isi domina adversarii prin volum si ritm, de asta Calvin trebuie sa il incurce si mai ales sa nu il lase sa intre in ritm.
  4. Kattar arata fizic mai bine decat Max la cantar, dar invingatorul va fi decis de puterea psihica. Exact asa cum se intampla in toate meciurile lui Max.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *