Glory 77: un deliciu!!!

Share

Martin Pacas 42-10-0 (10 KO) vs Muhammed Balli 13-2-0 (4 KO). Un meci cu doi debutanti in Glory. Meci frumos terminat cu KO pentru Pacas dupa o lovitura de picior superba!

Image may contain: 1 person

Luis Tavares 62-8-0 (22 KO) vs Donegi Abena 24-7-0 (6 KO):locul 2 vs locul 4 in Glory. Meci care promitea artificii, si un potential contender la titlu. Meci care nu a dezamagit si care s-a lasat cu scandal in ring dupa. Tavares castiga la decizie!

Image may contain: 2 people, people playing sports and beard

Tiffany Van Soest 21-4-1 (6 KO) vs Aline Pereira 6-1-0 (1 KO). Tiffany isi apara centura in fata surorii lui Alex Pereira care urma sa lupte si el pentru tilul mondial in aceeasi seara. Van Soest domina lupta, devenind din ce in ce mai buna spre final. Centura ramane in SUA!

Image may contain: 1 person, closeup

Rico Verhoeven 56-10-0 (17 KO) vs Hesdy Gerges 51-19-1 (24 KO): prima semifinala din turneul la categoria grea. “Regele kickboxului”, Rico avea o singura infrangere in Glory in 2012 in fata lui Semmy Schilt, in rest doar victorii pe linie si 9 lupte in care si-a aparat cu succes centura.

Ura dintre cei doi era foarte intensa, presiunea plutind in aer in prima runda. Vedem insa un Rico foarte relaxat care isi face treaba cu tact, fara risipa de energie.

Combinatii frumoase, schimburi de garda si lovituri puternice joase de picior. Meciul dintre cei doi se termina si securea razboiului este ingropata! Victorie la puncte pentru Rico, care avanseaza in finala!

Image may contain: 1 person, playing a sport

Levi Rigters 11-0-0 (5 KO) vs Tarik Khbabez 46-6-1 (26 KO).

Levi venea dupa un turneu Glory castigat in urma cu o luna in timp ce Tarik era la debutul in Glory. Ambii isi doreau sa castige rapid meciul deoarece in finala ii astepta un Rico odihnit si motivat.

Prima runda a purtat ”amprenta” loviturilor de brate, in special celor la corp date de Tarik.

Runda a 2-a a fost similara cu prima, multa presiune din partea “Tancului” Khbabez.

Levi ajunge pentru prima data in a 3-a runda in Glory, toate celelalte meciuri ale acestuia terminandu-se pana in acel moment. Runda foarte disputata impartita intre loviturile de genunchi si picior din partea lui Levi si bratele explozive ale lui Tarik!

Decizie majoritara pentru Tancul Kbabez care va lupta in finala cu Rico!

Image may contain: 1 person, playing a sport and beard

Cedric Doumbe 74-6-1 (44 KO) vs Murthel Groenhart 69-24-3 (40 KO).

Campionul venea dupa 6 victorii consecutive si cu o dorinta arzatoare de a castiga impotriva lui Groenhart dupa ce a pierdut deja o data in fata lui in 2017.

Murthel dorea titlul, neaparat, mai ales pentru ca centura era acum la Cedric. Venea dupa o victorie in ultimul meci victorie care a venit dupa o infrangere in fata lui Alim Nabiyev care a fost si ultima persoana care l-a infrant pe Cedric!

Meci foate interesant in primul rand pentru ca Murthel paraseste Mike’s gym si se antreneaza cu Ivan Hippolyte la Vos gym, schimbarea de stil putand fi un secret in meciul impotriva lui Cedric.

Prima runda echilibrata. Murthel ajunge la podea si este numarat in cea de-a doua. Problemele cele mai mari pentru Groenhart au fost inca cauzate de o tentativa esuata de genunchi din saritura care aproape ca i-a cauzat o accidentare foarte urata la spate, dupa ce a zburat din ring. Murthel isi revine insa ajunge inca o data, de aceasata data definitiv la podea dupa un overhand de dreapta superb.

Centura ramane la campion!

Image may contain: 4 people, people playing sports and beard

Artem Vakhitov 21-5-0 (8 KO) vs Alex Pereira 32-6-0 (21 KO) Meciul pentru titlul lightheavy asteptat de toata lumea!

Fereira isi dorea sa castige cea de-a doua centura Glory, la o categorie superioara, fiind deja campion la categoria mijlocie, lucru unic in istoria promotiei.

Artem nu mai pierduse in Glory din 2015, meci dupa care a strans 7 victorii consecutive. Alex venea dupa 8 victorii consecutive in Glory si cu pofta mare de trofee!

Sportivii isi impart primele 2 runde (in opinia noastra) si incep cea de-a 3 runda. Ambii sportivi sunt calculati si nu isi asuma riscuri foarte mari. Runda a 4-a poate si cea mai echilibrata dintre toate ne-a adus un genunchi din saritura pentru Pereira dar si o serie foarte buna de brate pentru campion fix inainte de gong.

Runda a 5-a aduce probleme mari pentru Pereira inca din start, cateva drepte trecand de garda inexistenta a lui Pereira care da usoare semne de oboseala.

Centura ajunge la Pereira! Split decision si istorie scrisa de brazilian! 2 centuri simultane in Glory pentru luptatorul care l-a infrant de 2 ori si pe Israel Adesanya!

Image may contain: 2 people, people on stage

Finala turneului greilor, ii punea fata in fata pe:

‘’Regele kickboxului‘’ Rico Verhoeven 57-10-0 (17 KO) care tocmai ce trecuse intr-un mod impresionant de Hesdy Gerges

Debutantul in Glory: Tarik Khbabez 47-6-1 (26 KO) care trecuse spre surprinderea multora de Levi Rigters la decizie.

Tarik are aceeasi strategie cu lovituri puternice la corp insa in fata sa il are pe Rico care arata ca un adevarat TITAN! Diferenta masiva de gabarit si tructura intre cei 2.

Tactic, Rico, a luptat foarte bine, din nou cu schimbari de garda si cu o serie de lowkickuri devastatoare in final de runda.

Tarik nu poate continua si renunta inainte de cea de-a 2 a runda! (o accidentarea la incheietura mainii drepte, recidiva a unei accidentari mai vechi)

Image may contain: 2 people, people dancing and people on stage

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *