Glory 76 o gala cu o incarcatura emotionala senzationala!

Share

Dupa ce abia se terminase gala Colloseum, a urmat un alt eveniment care a tinut romanii cu sufletul la gura. De aceasta data nu au fost dueluri intre romani ci un singur reprezentant al tarii noastre.

Sportiv care a unit un popor si a dat speranta ca ai nostri in continuare ne pot aduce bucuria viscerala, pura pe care o simteam cand nationala castiga un meci greu la turnee finale, cand Leonard Doroftei aducea un titlu mondial acasa, cand Gica Hagi facea magie in iarba.

Aceste momente sunt din trecut, acum insa ne bucuram de prezent, prezent in care Benny castiga un meci cu Badr Hari, un meci in care multa lume l-a considerat favorit pe Badr dar o mana de oameni, o tara mica dar cu oameni cu suflet mare au sperat pana in ultima secunda in sansa lui Benny, in sansa lor!!!

Am avut meciuri frumoase:

  1. Semifinala 1  Rigters   vs Bhungwabdass
  2. Semifinala 2 Plazibat vs Mahieddine
  3. Meci pentru titlu Welterweight Doumbe  vs Ghajji
  4. Finala turneu categoria grea: Rigters   vs  Mahieddine
  5. Main event: Hari vs Adegbuyi

In primul meci din Glory si implicit prima semifinala a turneului de grei, RIGTERS trece de adversarul sau BHUGWANDASS la jumatatea celei de-a 2 runde! merge mai departe in finala!

In semifinala numarul 2 dintre Plazibat si Mahieddine am avut o surpriza! Meciul ajunge la extraround. Ambii sportivi au fost vizibil obositi, semn rau in ce priveste finala turneului. Mahieddine castiga si merge in finala!

Doumbe vs Ghajji, un meci pentru titlu Welterweight setat a fi de 5 runde a 3 minute intre 2 luptatori experimentati si foarte spectaculosi. Meci insa foarte greu pentru Ghajji, care infrunta campionul Glory fara sa aiba insa un fight camp in prealabil.

Doumbe a promis un KO in prima repriza insa nu a reusit, ce a iesit a fost o runda foarte spectaculoasa cu multe powershoturi!

Atat prima cat si a 2 a repriza au fost ale campionului. Meciul se termina in a 3-a runda prin KO dupa ce cu cateva secunde inainte si-a mai trimis adversarul la podea inca o data! Doumbe pastreaza centura!

Finala turneului de grei: Rigters vs Mahieddine

Rigters a avut traseul cel mai usor, cu o victorie in a 2 a runda a semifinalei, in schimb adversarul sau Mahieddine a avut nevoie de un extraround pentru a castiga locul din finala.

Rezultatul a fost decis rapid, in urma loviturilor la corp date de Rigters. Precizia acestuia precum si oboseala din meciul anterior pentru adversarul sau si-au spus cuvantul!

Ajungem insa la Main Event. Meci in care nervii erau incordati la maxim, emotiile erau sus si in Romania. Oamenii urmareau live evenimentul sau asteptau vesti bune live.

Benny il infrunta pe Badr, o legenda a sportului care nu i-a aratat deloc respect sportivului nostru. Nu a fost deloc ”easy money” asa cum a spus Badr, ci s-a transformat intr-un meci de povestit nepotilor. Un meci cu rasturnari de situatie in care Benny a iesit triumfator.

Prima runda a fost frumoasa cu lovituri tari, spectacolul era pe panta ascendenta.

In runda a 2 a Benny a inceput sa loveasca foarte tare cu piciorul la abdomen, insa a fost prins cu o combinatie de brate care l-a trimis la podea cu 50 de secunde ramase din runda. In Romania se lasase linistea.

Incepe runda a 3-a, runda in care Benny revine in forta si in urma loviturilor sale puternice il transforma pe Badr in grappler. Sfarsitul meciului vine cand mai erau 2 minute si 25 de secunde din meci, in urma unei alte lovituri de picior din partea lui Benny. Badr ramane la podea si iesi din ring cu capul plecat!

Torta a fost predata, viitorul este aici!!! Pe Benny il revedem in 2021 cu o sansa la titlu, acolo sus, unde ii este locul!

One thought on “Glory 76 o gala cu o incarcatura emotionala senzationala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *