Experienta sau tinerete?

Share

Silviu Ionescu lupta impotriva lui Adrian Maxim. Desi pare simplu de inteles acest meci este proabil cel mai interesant din cardul Colosseum XXII. La prima vedere este o infruntare intre un sportiv tanar si unul exprimentat, dar daca ne uitam cu atentie vedem multe alte aspecte.

Adrian Maxim este un nume foarte cunoscut si respectat in kickboxingul romanesc. A luptat in Glory, a luptat in China si in general este trecut prin multe meciuri extrem de grele. Este antrenat in acest moment de Sorin Vesa si de cateva luni lucreaza cu Alin Panaite la Respect Gym Aninoasa. Acest lucru inseamna ca la stilul sau agresiv si dur va adauga pregatirea fizica si determinarea pe care doar Alin Panaite stie sa o impuna luptatorilor sai. Cu toate acestea, 2020 a fost un ciudat pentru toata lumea, asa ca nu stim exact cum vor arata toate aceste schimbari din viata si planul sau de antrenament. Ne asteptam insa la un sportiv care va face pasul inainte, va incerca sa isi domine si sa isi sufoce adversarul si eventual sa-l prinde pe contra.

Silviu Ionescu este insa greu de invins. Desi este foarte tanar, doar 19 ani, are o experienta deosebita, este de doua ori campion mondial de amatori si este in mod evident indragostit de lupta. Este spectaculos, exuberant, vesel, carismatic si dornic sa arate cat de bun este. Are multi fani zgomotosi si devotati, care-i dau energie si-l motiveaza. Daca Maxim este agresiv, calculat si metodic, Ionescu este tehnic, extrem de mobil in ring si capabil de improvizatie. Antrenat de tatal sau si de Nicu Dragne, este mereu dornic de spectacol, iar meciurile sale sunt mereu dramatice.

Ambii sportivi sunt foarte iubiti de public, au fani devotati si multi urmaritori pe social media, sunt carismatici si nu pacalaesc niciodata sportul.

Daca vreti un meci cu spectacol total, aceasta infruntare nu trebuie ratata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *