Etihad Arena a gazduit un spectacol de zile mari!!!!

Share

O bijuterie de gala a gazduit o bijuterie de main card, prima gala UFC din 2021!

Punahele Soriano vs Dusko Todorovic

2 luptatori tineri, neinvinsi pana la acest meci, cu tot viitorul in fata! Soriano si-a “reglat tunurile” dupa cateva lovituri ratate si castiga in prima runda prin TKO!

Dana ne confirma ca Nurmagomedov va lupta daca in meciurile de pe Fight Island, protagonistii ii vor arata ceva spectaculos care sa il motiveze sa lupte! Connor, Dustin, Chandler, Oliveira: presiunea este pe ei acum!!!

https://fb.watch/33aCbm7s21/

Venit dupa unul dintre cele mai spectaculoase KO-uri din istorie , Buckley a fost terminat insa extrem de rapid de Alessio di Chirico!

KO senzational in primele momente ale primei runde!

Santiago Ponzinibbio si Li Jingliang ne promiteau un meci spectaculos.
Argentinianul nu mai luptase din 2018 de cand l-a invins pe Neil Magny.
Li Jingliang strica insa petrecerea de revenire a lui Santiago si castiga prin KO in prima runda!

Am asteptat ani buni acest meci! In sfarsit Carlos Condit si Matt Brown s-au infruntat! Dupa 2 incercari nereusite si 12 bonusuri Fight Night castigate de cei 2, meciul acesta promitea MULT! Si meciul a livrat conform asteptarilor!!!Combinatii spectaculoase, lovituri de cot, duceri la sol, schimbari de situatie spectaculoase si mult sange!

Decizie unanima in favoarea lui Carlos Condit!

Max Holloway vs Calvin Kattar! un meci intre 2 luptatori spectaculosi cu palmares similar 21-6 Max si 22-4 Calvin. Primul meci de 5 runde al anului in UFC.

Runda 1: Max incepe in forta, mai rapid si mai precis ca advresarul sau. “Blessed” pare sa fie in cea mai buna forma a sa!

Runda 2: Max incepe la fel si runda secunda, cu combinatii mai lungi de minim 3-4 lovituri. Calvin incearca sa inteleaga ce se intampla, Max dublandu si rata de succes a loviturilor fata de prima runda. Doar o minune il tine pe Kattar pe picioare!

—Ne bucuram de prezenta publicului care ii scandeaza frenetic numele lui Max!—

Runda 3: Si aceasta runda incepe la fel insa un upercut din partea lui Kattar ii pune probleme lui Max si potoleste putin avantul lui Holloway. Max revine, reduce insa din volum si numarul de combinatii, insa este din nou runda sa! Eschivele de la finalul rundei aratand ca Max se distreaza, se bucura din nou sa fie in Octogon!

Runda 4: Max continua cu combinatiile si il prinde pe Kattar cu cateva lovituri puternice la corp resimtite clar! Inceputul sfarsitului, dar Kattar se incapataneaza sa ramana in picioare! Combinatii devastatoare din partea lui Max, lovituri la corp si coate la cap trimise de Max. Runda se termina cu o serie de lovituri la cap din partea lui Max!

Runda 5: Lui Kattar i se spune sa nu mai stea lipit de cusca, insa ce ii poti spune unui luptator in astfel de momente? Max incepe identic si aceasta ultima runda! 2 drepte foarte tari si probabil un nas rupt pentru Kattar alaturi de probabil o coasta sau mai multe rupte dupa runda anterioara. Max a luat-o razna si urla la echipa de comentariu ca este cel mai bun boxeur din UFC (in timp ce il loveste pe Kattar).

VICTORIE SENZATIONALA PENTRU MAX! REGELE S-A INTORS!!! Campionul Alexander Volkanovski are probleme mari chiar daca va trece de Ortega!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *