Despre wrestling, mma, kickboxing si comentariu sportiv

Share

RMMA intra in atentia iubitorilor de wrestling. Octavian Moise si Alexandru Ganci discuta despre multe lucruri interesante in interviul de mai jos.

One thought on “Despre wrestling, mma, kickboxing si comentariu sportiv

  1. Foarte tare podcastul, ma bucura faptul ca exista oameni atat de pasionati de acest fenomen, insa in acelasi timp ma si intristeaza cand realizez ca sunt atat de putini si marea majoritatea il trateaza ca pe o gluma.. e pacat ca foarte putini pot trece peste perdeaua de “fake show” si sa realizeze munca din spatele showului, complexitatea lui, riscurile asumate etc.

    Si mai auzi argumentul cum ca wrestlerii nu ar putea bate pe nu stiu ce luptator.. de parca asta le-ar fi scopul, cand se prezinta clar ca fiind ENTERTAINMENT. Oricum, ar fi nostim ca acesti hateri sa fie dusi intr-un ring din anii 70, cand rosterul era compus din oameni ca Gene LeBell, Danny Hodge, Verne Gagne, Iron Sheik, Bob Backlund, Masahiko Kimura, Karl Gotch, Billy Robinson etc. Sa le explice in fata cat de fake fighteri sunt.

    Despre Lesnar interesanta povestea cu tatuajul, chiar nu stiam semnificatia.. cat despre el in MMA, chiar daca nu ii placea sa primeasca lovituri, a trecut cu brio prin razboaie cu cei mai mari hard hitteri ever (Hunt sau Carwin) deci nu era atat de soft. Iar faptul ca l-a antrenat Paulson, tot pe catch n’ stuff like that e frumos, dar cred ca lipsa lui de experienta ar fi fost suplinita mai bine la o sala de elita ca ATT de exemplu.

    Cat despre wrestleri preferati, imi place si mie foarte mult Braun, iar la capitolul wrestleri din trecut m-a incantat mentionarea lui Bret Hart, omul chiar e excelenta executiei, ceea ce facea in ring era arta curata iar nivelul tehnic era absolut incredibil.. a trecut prin wrestlingul amator unde a fost campion si mai apoi antrenat pe submission de tatal sau, Stu.. si apoi a fost trimis in toata lumea pentru a invata scolile de wrestling, stilurile.. in ring cel putin e best.. si oricum scoala familiei Hart e una fantastica, ei l-au produs si pe DBS Jr. in prezent, printre cei mai tari pe catch. De asemenea, imi place si mie Cesaro foarte mult si imi pare rau ca nu primeste mai mult push.

    In ultimul rand, despre mentionarea aprecierii fata NJPW cu diferite ocazii, maine este Wrestle Kingdom, de departe cel mai mare eveniment al lor anual, impartit pe 2 zile, 4 si 5 ianuarie, deci daca vrei sa mai incerci candva era moderna din New Japan si cum se prezinta noua generatie, asta e ocazia perfecta. Showurile tradiei anuale de la Tokyo Dome ne-a obisnuit cu meciuri superbe mereu si in general WK e la batalie cu WrestleMania pentru showul anului in wrestling si showul anului by far pe wrestling pur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *