Conferinta Dana White!

Share
UFC boss: You don't like the way we pay our fighters, too f*cking bad

Dana White ne-a vorbit despre situatia lui Jon Jones, ultimul event Contender Series, aparitia si evolutia lui Nick Diaz precum si de situatia din ce in ce mai tensionata cu Oscar de la Hoya.

Scurt rezumat

  • Nick Diaz:
UFC 266: Nick Diaz loses via TKO to Robbie Lawler

Lupta cu Robbie a depasit asteptarile, pentru o pauza atat de mare Nick a fost foarte bun, prima runda l-a impresionat pe Dana.

Suntem cu totii foarte curiosi ce va iesi pe viitor, daca si cum il vom vedea pe Nick.

  • Jon Jones
Pic! Jon Jones' inmate report released for recent arrest - MMAmania.com

Vegas nu ii prieste lui Jon. Dana a spus ca Jon a fost in Vegas mai putind e 12 ore si deja a ajuns la puscarie. Dana asteapta sa vada cum se inchide situatia din punct de vedere legal si spune ca Jon ar fi trebuit sa renunte la acool in urma cu 10 ani.

  • Oscar de la Hoya
UFC's Dana White rips Oscar De La Hoya after boxing great criticizes  fighter pay | Fox News

Povestea ”de dragoste” dintre cei doi a inceput inca de cand Oscar si-a facut o promotie de MMA si a inceput sa atace UFC si felul in care sunt platiti sportivii. Ei bine, lucrurile au escalat in social media si de aceasta data Dana a venit cu cifre pentru a demonstra cine minte in aceasta poveste.

Dana a spus ca cei din box fac 2-3 gale mari pe an, UFC face 52-53 si ca UFC investeste in sport si infrastructura (450 angajati) spatii in toata lumea, productie proprie si UFC Apex unde au putut tine sportivii cu activitate in pandemie.

Un al motiv de suparare a fost faptul ca de la Hoya i-a mintit pe Tito si Chuck Lidell, acestia incasand mai putin ca in urma cu ani buni in UFC (2004-2005) desi Oscar sustinea ca ii va plati mai bine ca in UFC.

Partile savuroase, clasice Dana White, le puteti vedea si asculta in linkul de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *