Cand youtube se intalneste cu boxul, in sfarsit!

Share
Jake Paul Ended Up With A Black Eye And Broken Tooth After Getting Into  Brawl With Floyd Mayweather – BroBible

Stim ca v-am promis ca nu vom mai posta, cel putin pana cand nu se intampla ceva spectaculos cu Jake Paul. Ei bine s-a intamplat.

La un eveniment care era menit sa promoveze meciul demonstrativ dintre Floyd si Logan Paul, a iesit un adevarat haos. Momentele interesante s-au intamplat dupa ce Floyd a spus despre fratii Paul ca sunt “luptatori falsi” si Logan a adus in discutie problemele cu legea avute de Floyd precum si varsta acestuia.

Dupa toate lucrurile intamplate, Jake Paul a incercat sa faca o noua glumita cum a incercat in trecut cu Dillon Danis si cu Ben Askren, si i a furat sapca lui Floyd.

Acest lucru a generat mult asteptata confruntare dintre youtube si box. Confruntare care l-a lasat pe Jake cu un ochi vanat si cu un dinte spart.

Jake Paul Incites Brawl With Floyd Mayweather At Press Conference, Leaves  With Busted Tooth & Black Eye | Whiskey Riff

In urma incidentului, Jake a fost ajutat de stafful sau sa intre in vestiar, in drumul spre acesta, tonalitatea lui Jake s-a schimbat vizibil, parand ca…plange!

Noi cu siguranta nu incurajam violenta in afara ringului, dar cumva acest moment aduce in discutie respectul, cat de important este acesta pentru toti oamenii, in special atunci cand intri intr-o lume in care like-ul, share-ul si emoticoanele palesc in umbra boxului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *