Benjamin Adegbuyi si marea provocare!!!!

Share

Orice fan al sporturilor de contact din Romania stie cine este Benny. Nu doar din Romania pentru ca Benny este inca din 2014 parte din luptatorii celei mai prestigioase promotii internationale: Glory.

De cand este parte din ‘’Vestiarul” Glory, Benny a adus steagul Romaniei sus, unde aerul este rarefiat si multi din cauza presiunii nu pot respira.

In 2015 a castigat GLORY 24 DENVER Heavyweight Contender Tournament in 2016 GLORY 35 NICE Heavyweight Contender Tournament apoi GLORY 50 CHICAGO Heavyweight Contender Tournament.

In cadrul galei: GLORY 62 ROTTERDAM – 8-Man Heavyweight Grand Prix a fost oprit in finala de Jamal Ben Saddik.

Pe langa aceste rezultate, victoria lui Benny impotriva lui Jahfarr Wilnis din cadrul galei GLORY 62 ROTTERDAM, a fost declarata Meciul anului pentru aceasta promotie, in urma voturilor fanilor Glory.

Dupa ce a semnat cu Glory, Benny a trecut cu brio de nume conscarate ca Hesdy Gerges, Mladen Brestovac, Jahfarr Wilnis si Anderson Silva. In cele 18 meciuri disputate in Glory, a avut si doua meciuri pentru titlu impotriva campionului Rico Verhoeven. Din pacate ambele meciuri au fost castigate de Rico, cu care acum Benny este prieten si coleg de antrenament, sub tutela celebrului antrenor Dennis Krauweel.

Acum Benny infrunta un TITAN, o LEGENDA a kickboxingului: Badr Hari. Meciul trebuia initial sa aiba loc in Iunie insa a fost amanat pana in data de 19 decembrie in contextual pandemiei cauzate de Covid-19.

Badr vine dupa 3 meciuri fara victorie, 2 in fata aceluiasi Rico Verhoeven si unul impotriva lui  Hesdy Gerges.

Benny revine dupa o victorie impotriva lui D’Angelo Marshall, refacandu-si moralul dupa infrangerea in fata lui  Jamal Ben Saddik din cadrul turneului GLORY 62 ROTTERDAM, infragere venita dupa 2 victorii in aceeasi seara impotriva polonezului Arkadiusz Wrzosek si  Jahfarr Wilnis.

Noi suntem alaturi de Benny, fiti si voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *