Amanda Nunes pleaca de la ATT: istoric si plan de viitor

Share
Amanda Nunes defeats Canadian Felicia Spencer at UFC 250 - Sportsnet.ca

Zilele trecute am tot citit ca Amanda pleaca de la ATT dupa ce a fost invinsa de Julianna Pena in cadrul galei UFC 269. Aceasta infrangere a venit dupa 12 victorii consecutive si multi ani in care nu mai pierduse.

Amanda Nunes gives an update on the fate of the UFC's women's featherweight  division - Bloody Elbow

Toate aceste victorii au fost sub steagul salii ATT, sub indrumarea antrenorilor Conan Silveira si Mike Brown, aceste meciuri aducand centuri si victorii in fata unor nume grele: Cris Cyborg, Ronda Rousey, Valentina Shevchenko si Holly Holm.

Amanda Nunes: “And Still… Forever" | UFC

Totusi nu este prima data cand Amanda ia o decizie radicala, de a schimba sala in urma unei infrangeri. Nunes a venit la ATT de la fosta sala MMA Masters dupa ce a pierdut in fata lui Cat Zingano (TKO in septembrie 2014).

Photo Gallery: Cat Zingano | UFC

Acum, Amanda pleaca de la ATT impreuna cu sotia sa Nina Nunes, spunand ca isi va face propriul fight camp pentru a se pregati mult mai bine pentru revansa cu Julianna Pena. Inca nu stim daca in mutare va fi inclus si un fost antrenor (de la ATT sau MMA Masters) dar cu siguranta vom afla mai multe in viitorul apropiat.

Au tot existat in trecut cazuri cu luptatori celebri care parasesc salile in care au evoluat si unde s au format multi ani. Unul dintre exemplele clare , din trecut, fiind Colby Covington care a plecat tot de la ATT, spunand ca a facut asta pentru Dan Lambert, pentru a-l scuti de drama care ar fi putut sa se intample intre colegii mai gelosi ca Jorge Masvidal.

How Colby Covington became the UFC's biggest villain

Daca ne uitam mai atent atat recent cat si in trecut, situatii similare s-au intamplat si la Jackson Wink MMA cand Rashad Evans a parasit sala pentru ca antrenorii sai se concentrau prea mult pe Jon Jones, atunci un tanar in plina ascensiune si prea putin pe el. Recent si Jon a parasit sala dupa un conflict inceput, se pare, de Wink.

UFC 145 Fight Card Primer: Jon Jones Vs. Rashad Evans - Bloody Elbow

Tot de la Jackson Wink MMA a mai plecat si Cowboy Cerrone dupa un caz similar in care o parte din antrenorii sai is mutasera atentia catre Mike Perry.

UFC Denver: 'Cowboy' Cerrone vs. Mike Perry Weigh-In Staredown - MMA  Fighting - YouTube

Tindem sa credem, acum mai mult ca niciodata, avand in vedere cele de mai sus, ca vom putea avea un super meci intre Nunes si Harrison. Cele doua nu mai sunt colege si Harrison inca poate semna cu UFC in detrimentul PFL, unde este neinvinsa si unde a dominat tot in 11 meciuri din 2018 si pana in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *